Bedrijfspand laten bouwen in Rotterdam

Begeleiden het gehele traject

Altijd een geschikte woning, koper of huurder

Kennis van de lokale markt

Wilt u een nieuw bedrijfspand laten bouwen in regio Rotterdam? Generaal Ontwikkelingsbedrijf B.V., gevestigd in Rotterdam, is u graag van dienst met complete begeleiding en vakkundige uitvoering. Sinds 2007 ben ik werkzaam in de vastgoedontwikkeling en rondde ik al vele succesvolle projecten af. Wanneer u mij inschakelt voor het laten bouwen van een bedrijfspand in Rotterdam, streef ik te allen tijde naar maximale waardecreatie van uw onroerend goed.

Uw bedrijfspand op een duurzame wijze laten bouwen in Rotterdam

Als ervaren partij voor het realiseren van bedrijfsonroerend goed creƫer ik een maximale waarde door duurzaamheid centraal te stellen. Wilt u een bedrijfspand in Rotterdam of omgeving laten bouwen? Dan ga ik graag met u in gesprek over uw wensen en begeleid ik u van het eerste idee tot de oplevering van uw pand. Bij de realisatie pas ik duurzame middelen, zoals zonnepanelen, warmtepompen en groene daken, naar wens toe. Hiermee bent u verzekerd van een milieuvriendelijk en energiezuinig pand dat helemaal in de huidige tijd past en klaar is voor de toekomst. Indien u een kantoorruimte met opslag in de omgeving van Zierikzee wenst, bied ik u ook uitgebreide mogelijkheden. Wilt u enkel een bedrijfspand kopen of huren? Bekijk dan mijn actuele aanbod.

Onze projecten

Neem contact met me op en informeer naar de mogelijkheden

Neem contact met me op wanneer u een bedrijfspand wilt laten bouwen in Rotterdam of omgeving. Ik leg graag alle mogelijkheden aan u voor, altijd met eerlijk advies op basis van uw situatie. Wanneer u een voor u geschikte bedrijfsruimte in Rotterdam wilt huren of kopen, kunt u altijd vrijblijvend informeren naar het aanbod. Ik ben bereikbaar via 010 7630640 of info@gob-bv.nl.