Een bedrijfspand in de Spaanse Polder

Begeleiden het gehele traject

Altijd een geschikte woning, koper of huurder

Kennis van de lokale markt

Bent u op zoek naar een bedrijfspand of bedrijfsruimte die te huur wordt aangeboden in de Spaanse Polder in Rotterdam? Dan kunt u uitstekend terecht bij Generaal Ontwikkelingsbedrijf B.V. Ik realiseer namelijk succesvolle vastgoedprojecten voor allerlei soorten bedrijven in Rotterdam en omstreken. Zo help ik ook uw bedrijf aan een passende bedrijfsruimte. Ik maak graag kennis met u om de mogelijkheden met u te bespreken.

Een bedrijfspand of bedrijfsruimte te huur in de Spaanse Polder in Rotterdam

De Spaanse Polder is een populaire vestigingslocatie voor een bedrijfspand, mede door de goede bereikbaarheid van dit gebied vanaf de snelweg en luchthaven. Hier help ik u in het vinden van een geschikte bedrijfsruimte die te huur of te koop staat of die nog gebouwd gaat worden in de Spaanse Polder in Rotterdam. Ik begeleid u hierbij gedurende het hele proces: van de eerste kennismaking tot aan de oplevering. Zo bent u verzekerd van optimale ondersteuning. Naast de Spaanse Polder kunt u bij mij ook terecht voor:

Onze projecten

Profiteer van een praktische ruimte voor uw bedrijf

Heeft u interesse in een bedrijfsruimte of bedrijfspand dat te huur of te koop staat in de Spaanse Polder in Rotterdam? Neem dan contact met me op voor een eerste kennismakingsgesprek. Ik kijk dan graag met u wat ik voor u kan betekenen. U bereikt me door te bellen naar 010 7630640 of door een e-mail te sturen naar via of info@gob-bv.nl.