Kantoorruimte in de Spaanse Polder

Begeleiden het gehele traject

Altijd een geschikte woning, koper of huurder

Kennis van de lokale markt

Wilt u een kantoorruimte kopen of huren in de Spaanse Polder, maar heeft u nog geen geschikte plek voor uw bedrijf kunnen vinden? Dan maakt u gebruik van de service en diensten van Generaal Ontwikkelingsbedrijf B.V. Ik help u een geschikt pand voor uw bedrijf te vinden en voorzie u van deskundig advies in uw zoektocht naar een kantoorruimte.

Een geschikte kantoorruimte voor uw bedrijf in de Spaanse Polder

Sinds 2007 realiseer ik succesvolle projecten binnen de vastgoedontwikkeling, waaronder in de Spaanse Polder. Dit is een zeer gewilde locatie voor het huren van bedrijfsruimten in en rondom Rotterdam, mede dankzij de goede bereikbaarheid. Ik help u een geschikte kantoorruimte in dit gebied te vinden, die u kunt huren of kunt kopen. Afhankelijk van uw wensen ga ik met u op zoek naar een bedrijfspand in de Spaanse Polder dat past bij uw wensen en eisen, zoals een opslagruimte of kantoor met loods.

Onze projecten

Neem contact met me op voor deskundig advies

Heeft u interesse in het huren of kopen van een kantoorruimte in de Spaanse Polder? Of wilt u meer weten over mijn eerdere projecten of werkwijze? Neem dan contact met me op door te bellen naar 010 7630640 of door een e-mail te sturen naar info@gob-bv.nl. Ik kijk dan direct wat ik voor u kan betekenen.