Begeleiden het gehele traject

Altijd een geschikte woning, koper of huurder

Kennis van de lokale markt

 

Bent u op zoek naar een bedrijfspand of bedrijfsruimte die te koop wordt aangeboden op de Industrieweg in Zierikzee? Dan kunt u uitstekend terecht bij Generaal Ontwikkelingsbedrijf B.V. Ik realiseer namelijk succesvolle vastgoedprojecten voor allerlei soorten bedrijven in Zierikzee en omstreken. Zo help ik ook uw bedrijf aan een passende bedrijfsruimte. Ik maak graag kennis met u om de mogelijkheden met u te bespreken.

Een bedrijfspand of bedrijfsruimte te koop op de industrieweg in Zierikzee

Ontdek de voordelen van onze bedrijfsruimte te koop op de Industrieweg in Zierikzee!

  1. Strategische Locatie: Gelegen aan de Industrieweg, biedt onze bedrijfsruimte een strategische locatie in het bruisende Zierikzee. Met gemakkelijke toegang tot snelwegen en openbaar vervoer, ben je altijd verbonden met klanten en leveranciers.
  2. Ruimte voor Groei: Met voldoende ruimte om te groeien, biedt onze bedrijfsruimte de perfecte omgeving om jouw bedrijf uit te breiden. Of je nu een startup bent die net begint of een gevestigde onderneming die op zoek is naar meer capaciteit, wij hebben de ruimte die je nodig hebt.
  3. Modern en Veelzijdig: Onze bedrijfsruimte is ontworpen met moderniteit en veelzijdigheid in gedachten. Met aanpasbare indelingen en state-of-the-art faciliteiten, kun je jouw werkruimte aanpassen aan jouw specifieke behoeften.
  4. Professionele Uitstraling: Een adres op de Industrieweg straalt professionaliteit uit. Het is een adres dat vertrouwen wekt bij klanten en partners, en dat je bedrijf een concurrentievoordeel geeft.
  5. Investering in de Toekomst: Investeren in onze bedrijfsruimte op de Industrieweg is investeren in de toekomst van jouw bedrijf. Met de bloeiende economie van Zierikzee als achtergrond, ben je verzekerd van groeikansen en succes op lange termijn.

310 m2

Verkoop prijs €350.000,00

 

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over deze opwindende kans om jouw bedrijf te vestigen op de Industrieweg in Zierikzee!

 

Actueel aanbod

Profiteer van een praktische ruimte voor uw bedrijf

Heeft u interesse in een bedrijfsruimte of bedrijfspand dat te huur of te koop staat op de Industrieweg in Zierikzee? Neem dan contact met me op voor een eerste kennismakingsgesprek. Ik kijk dan graag met u wat ik voor u kan betekenen. U bereikt me door te bellen naar 010 7630640 of door een e-mail te sturen naar via of info@gob-bv.nl.