GOB 5

Spaanse Polder

5.800m2

Omschrijving

Het project GOB 5 een ander succesvol project dat Generaal Ontwikkelingsbedrijf B.V. heeft gerealiseerd. Het pand bevindt zich op de Keersopstraat 15 in de Spaanse Polder te Rotterdam.

Het gaat hier om nieuwgebouwde, moderne en representatieve kantoorunits op een druk bezochte en zicht locatie. Het pand bevindt zich direct naast het pompstation de Haan, waardoor de doorgang van de hoeveelheid klanten relatief hoog ligt. 

Het pand bestaat uit kantoorunits en opslagruimtes. De opslagruimtes staan geheel los van de kantoorunits, waardoor er geen sprake is van enkele overlast. Het pand bestaat uit 4 verdiepingen, waarvan Generaal Ontwikkelingsbedrijf op de bovenste verdieping zit. De overige verdiepingen zijn door verschillende bedrijven gehuurd. 

Het kantoorpand beschikt over enkele faciliteiten die het de ondernemers gemakkelijker maakt. Het pand beschikt namelijk over een aantal parkeerplaatsen en staat er een lift binnen het kantoor. 

Bij eventuele vragen over verhuur/verkoop kunt u telefonisch of via de mail contact met ons opnemen op werkdagen van maandag t/m vrijdag.

Contacteer ons

Geopend op werkdagen van maandag t/m vrijdag