Zakelijke opslagruimte kopen in Rotterdam

Begeleiden het gehele traject

Altijd een geschikte woning, koper of huurder

Kennis van de lokale markt

De meest geschikte zakelijke opslagruimte voor uw bedrijf kunt u kopen bij Generaal Ontwikkelingsbedrijf B.V. uit Rotterdam. Als vastgoedontwikkelaar ben ik actief in bedrijfsonroerend goed in regio Rotterdam en Zierikzee. Sinds 2007 heb ik diverse succesvolle vastgoedprojecten op mijn naam staan. Heeft u interesse om een zakelijke opslagruimte in Rotterdam te kopen? Ontdek dan vandaag nog het actuele aanbod en informeer verder naar mijn dienstverlening.

Een zakelijke opslagruimte kopen op een mooie zichtlocatie in Rotterdam

Bij Generaal Ontwikkelingsbedrijf B.V. kunt u een zakelijke opslagruimte kopen op een aantrekkelijke locatie in Rotterdam, zoals in de bedrijvige Spaanse Polder. Ik streef ernaar om in de toekomst meer succesvolle projecten in deze stad te realiseren. Naast Rotterdam, kunt u ook in Zierikzee bijvoorbeeld een kantoor met opslagruimte huren. Naast de zichtlocatie, vind ik het ook belangrijk om duurzame middelen toe te passen in vastgoedontwikkeling. Zo gebruik ik bijvoorbeeld graag zonnepanelen, warmtepompen en groene daken in de realisatie van mijn bouwprojecten. Door duurzaamheid centraal te stellen in mijn projectontwikkeling, maak ik bedrijfspanden klaar voor de toekomst.

Onze projecten

Reageer op uw geschikte pand en vraag om advies

Bekijk het aanbod en vind uw geschikte zakelijke opslagruimte in Rotterdam om te kopen. Bovendien kunt u bij me terecht wanneer u zelf een pand te huur of te koop wilt aanbieden. U rekent bij ieder project en iedere aankoop of huur op mijn complete begeleiding. Ook maakt u uw keuzes op basis van mijn eerlijke en deskundige advies. Neem contact met me op door te bellen naar 010 7630640, een e-mail te sturen naar info@gob-bv.nl of door het contactformulier in te vullen.